Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@10:12:36 GMT

۲۵۰ درس در سامانه مجازی دانشگاهیان ارایه می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۲۸۲۶۸

۲۵۰ درس در سامانه مجازی دانشگاهیان ارایه می‌شود

مرتضی فاضلی روز سه شنبه در نشست خبری  اختتامیه آموزش های مجازی دروس معارف اسلامی دانشگاه ها اظهارداشت: از ابتدای سال تاکنون تعداد کاربران سامانه آموزش مجازی به ۵۶ هزار نفر رسید و ۴۰ هزار دانشجو از بستر آموزش‌های مرکز آموزش مجازی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها استفاده می‌کنند.

وی از تعلیق دانشجویان متخلف در آزمون‌های مجازی دروس مجازی خبر داد و گفت: صدور گواهینامه دروس معارف به صورت ۲۴ ساعته بود و به همین دلیل برخی از دانشجویان از این مزیت‌ها سوء استفاده کردند، اما با آگاهی و اطلاع‌رسانی‌هایی که صورت گرفت، تعداد متخلفین کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان افزود: مرکز آموزش مجازی نهاد را در ۴ آموزشکده سامان دادیم، ۲۵۰ درس مجازی هم اکنون در این سامانه عرضه می‌شود و آنچه که در آموزش دروس معارف در دانشگاه‌ها تجربه شده است، هیچ محتوایی برای آن در نظر گرفته نشد،  این در حالی است که در سامانه مرکز از برترین اساتید استفاده شد که تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

فاضلی خاطرنشان کرد: تعداد ۱۵۰ درس را مرتبط با سرفصل‌های دروس معارف و ۱۷ عنوان درس معارفی را در این دوره عرضه کردیم و هماهنگی‌های لازم را با دانشگاه‌ها در این زمینه داشتیم. 

وی در مورد مشکلات دوره‌های آموزش مجازی یادآور شد: نواقصی از جمله ساختار ضعیف اینترنت بود که از طریق به کارگیری سرورهای نهاد ۴۰ درصد از مشکلات حل شد و مابقی مشکلات مربوط به تجهیزاتی بود که دانشجویان و اساتید از آن استفاده می‌کردند. خدمات پشتیبانی به صورت ۲۴ ساعته ارائه می‌شود و در این مدت به ۴۵۵ هزار درخواست پاسخ دادیم.

رییس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به افزایش کیفیت آموزش دروس معارف اشاره کرد و  گفت: دروس معارف در آموزش مجازی با کیفیت بالاتری ارائه شد، محتواها به نوعی پاسخگوی نیاز دانشجویان بود، به همین دلیل توسعه آموزش‌های مجازی را در دستور کار خواهیم داشت، اما به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم که آموزش مجازی جایگزین آموزش حضوری شود، بلکه باید در کنار آموزش حضوری از آن استفاده کرد. 

فاضلی همچنین از طراحی پلتفرم بومی برای این سامانه خبر داد و تصریح کرد: نهاد رهبری در دانشگاه‌ها طراحی پلتفرم بومی را آغاز کرده و بیش از دو سوم فناوری را در آن به کار گرفتیم که در کمتر از یک سال کل پلتفرم آموزشی نهاد بومی خواهد شد که قابل عرضه به سایر نهادها نیز خواهد بود. از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز دعوت به همکاری می‌کنیم که در این زمینه با نهاد همکاری لازم را داشته باشند. 

وی همچنین در خصوص تعلیق دانشجویان متخلف در آزمون‌های معارف، تاکید کرد: صدور گواهینامه دروس معارف به صورت ۲۴ ساعته بود و به همین دلیل برخی از دانشجویان از این مزیت‌ها سوء استفاده کردند، اما با آگاهی و اطلاع‌رسانی‌هایی که صورت گرفت، تعداد متخلفین کاهش یافت و رویه آزمون‌ها تغییر کرد. عده‌ای که تخلف کرده بودند، تعلیق شدند و باید ترم‌های آینده این درس را بگذرانند. 

رییس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان یادآور شد: آموزش مجازی دروس معارف در سامانه مجازی دانشگاهیان تا دو مرحله به صورت رایگان است و هیچ هزینه‌ای از دانشجو دریافت نمی‌شود. همچنین سیاست کلی نهاد با رویکرد تحولی ارایه می شود ودر نظر داریم محتواها با کیفیت بالا مطابق با ذائقه دانشجویان ارائه کنیم و به حوزه کارآفرینی و اشتغال هم ورود کنیم‌.

برچسب‌ها ویروس کرونا نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها آموزش الکترونیکی پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها آموزش الکترونیکی ویروس کرونا نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها آموزش الکترونیکی مجازی دانشگاهیان مرکز آموزش مجازی دانشگاه ها دروس معارف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۸۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند

به گزارش همشهری آنلاین،خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

دقایقی است در فضای مجازی، خبری با عنوان فعال شدن «دهک ریاست جمهوری» در فضای مجازی که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است که این خبر جعلی است و چنین خبری نیز از سوی ایسنا منتشر نشده است.

مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند.

برای چندمین بار است که سودجویان و کلاهبرداران با سوء استفاده از نام و اعتبار ایسنا به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

چندی پیش نیز خبر جعلی دیگری با عنوان «واریز عیدی رئیس جمهور برای شهروندان» به نقل از ایسنا در فضای مجازی منتشر شده و از مردم خواسته شده بود به یک سامانه مراجعه کرده و برای دریافت عیدی خود اقدام کنند که ایسنا بلافاصله اعلام کرد چنین خبری را در هیچ یک از خروجی‌های خود منتشر نکرده است.

کد خبر 847603 منبع: ایسنا برچسب‌ها يارانه معيشتي خبر ویژه اینترنت - هکر سازمان هدفمندسازی یارانه ها سید ابراهیم رئیسی یارانه

دیگر خبرها

  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • ایجاد سامانه اعلام بار مجازی راهگشای مشکلات حمل‌ و نقلی مهریز است